söndag 17 oktober 2010

Söndagsbouldering

Drog ut till Skravel 2 idag för att se till att Ebbe skulle få sätta Kunochi och för att nöta lite på Björnkram. Kände mej sliten och det gick inte alls bra men det är väl bara att inse att en vecka i Fontan och 5 dagars klättring den här veckan känns i kroppen. Nu blir det nog två dagars villa från klättringen sedan blir det antagligen dags att komma igång med IKSU klättringen igen, vilket känns rätt motigt. Hursomhelst så verkar Ebbe vara On Fire, efter ett par försök och lite guidening så satt den, två nya person bästan på två dagar är inte alls dåligt. Urtoppningen var nog snyggast hittills också? 
Björnkram kändes ovanligt tung idag men det går sakta framåt och det kommer nog bli höstens nötnings projekt. Har lite olika idéer om hur den kan göras men skulle vara otroligt tacksam för betor?  / Eje

P.S. Om ni tycker kvalitén på videorna är dålig så beror det på att det är filmat med vanlig kompakt kamera. Om Henke inte skulle suttit fast med tummen i r***n så skulle han kanske lagt upp fler klipp med bättre kvalitet!

1 kommentar:

  1. Lugn och fin! Har modem (Telias mobila internet) uppkoppling så det tar sin tid att lägga upp en film...

    SvaraRadera