måndag 25 april 2011

Harbak

Jag, Henke å Helena drog på en weekend till Harbak nu över påsk för att bouldra lite fina problem. Det blev tre dagars klättring, två av dagarna stångade jag å Henke oss blodiga på ett riktigt fint problem som jag tror vi båda blev lite kära i, Hooligan. Kärleken förblev dock obesvarad och vi fick åka hem med lila fingertoppar och värk i varenda muskel. Humöret dock ändå på topp. Harbak är otroligt vackert, vädret var grymt och vi hade trots att tickarna uteblev en kanon helg. Henke tickade iof en 7a i form av ett riktigt skit problem och Helena slog sitt personbästa genom att ticka en 6b. Så var väl bara jag som gick blå egentligen...


Framme i Harbak




Jag på ett riktigt skit problem (som Henke gjorde)


Utsikten i Harbak


Henke på problemet vi kärade ner oss i, Hooligan




Helena på ett okänt problem men med en snygg hälkrok


Rekreation

lördag 16 april 2011

Draftad

Har blivit draftad till intheshadowofthecircus.blogspot.com! Tanken är att jag ska skriva mer av klätternyheter från mellersta Norrland där. Jag kommer att skriva inlägg här också men dom kommer vara mer av inside-jokes karaktär mellan dom jag känner. Och när jag ska reta Eje och säga att har ett  poäng mer än honom på superviktiga rankinglistan!!!!

 Kika in den senaste filmen jag klippte ihop i veckan http://intheshadowofthecircus.blogspot.com/

 

lördag 9 april 2011

Udden

Äntligen! Skottningen av ett antal stenar på Udden förra helgen gav frukt i dag, det var torrt. Det är ett uppvaknade att komma ut och klättra på riktigt. Förmodligen en av de större klyschorna inom klättring men inte ett dugg missvisande. Helt plötsligt får man ta i för kung och fosterland igen. Och det är kul. JOB som kommer vara ett av vårens projekt är hårt. Jag får knappt upp rumpan från marken, i en ganska knölig, men rolig start. Sen ska man göra ett långt skick till en sämre sloper. Gav upp efter tre försök. Hoppade ner från den höga häst jag ridit in på. 7B+ kanske får vänta några veckor tills utomhus tekniken har infunnit sig igen. Gjorde Slime Line som startar nästan på samma ställe och går rak upp. Mycket fint problem.

Sen gick vi på Stiff upper lip 7B. Adrien gjorde den ganska snabbt. Det tog ett tag för mig innan jag listat ut var jag skulle göra av mina långa ben. På ett av de sista pressen gick jag förbi cruxet, jag trodde att jag var hemma. Men ack. Åker ut i morgon också och hoppas på person bästa då i stället.

Hepp hepp blir film i morgon... 

EDIT: Nej det regnade.....